Tipdye med löshår

Riktigt snygg tipdye med löshår


Hårförlängning

En hårförlängning jag gjorde nyligen Vill du fixa håret hos mig? Ring och boka tid på 0454-14441


Så sött


Lördagens färgning

Detta projektet hade jag igår. Slingor och nyansering gjorde det fina resultatet :)


Söndagsmys


Östersjö

Igår blev det utgång. Tog en snabb sväng på Östersjö var inte direkt något för mig som måste vara nykter pga ammningen så till sist gav jag upp och gick hem istället. Men har mått desto bättre idag :)


Sex månader senare..

Idag fyller lilla M sex månader. Jag vill trycka på pausknappen nu. Hon är i en helt fantastisk ålder nu. Visserligen har hon alltid varit ett glatt barn men nu bara skrattar hon hela tiden. Så fort hon får syn på sin pappa så lyser hon upp och hon charmar en hela tiden med sina vackra ögon och stora leende. Jag är så lyckligt lottad som får ha denna fantastiska flicka i mitt liv!


Detta barn

Som hon förgyller mina dagar


Att åka buss

Gick ju världs! Tog inte många minuter innan mitt hjärta sov i min famn :) Har haft en super bra dag i Ronneby med min fina Ale! Fick även äntligen kela lite med fina Max.


Ronneby

Snart dags att packa ihop alla grejerna och sätta mig på bussen till Ronneby :) Första gången jag åker buss med Marley längre än inom stan så ska bli spännande. Ska hälsa på Alexandra, Hampus och lille Maximus!


Badtjejen

Lilla Marley så otroligt söt, glad och härlig! Denna lilla tjej gör mitt liv så värt! Älskar henne till stjärnorna och tillbaka en miljon gånger :)


Dagens

Idag har vi varit på stan och ätit lunch med Julia och Milo. Var alldeles för länge sedan vi sågs så det var välbehövligt. Jag har tagit helg och drar till Ronneby imorgon med Marley för att hälsa på Ale, Hampus och lille Max. Ska bli super mysigt!


Världens bästa mormor

Har varit hos oss i två veckor och hälsat på :) På lördag kommer hon tillbaka och stannar några dagar till. Riktigt mysigt att ha mamma på plats och en stor hjälp för oss i vardagen när jag jobbar och Tolga fixar på huset :) Min fina mamma


Brölloo

Här är en bild på Anna med bruduppsättning och sminkning som jag har gjort


Sötlök

Vår lilla tjej börjar bli stor


Grattis Emelie

Vinnaren av hårförlängningen i tävlingen på Facebook blev Emelie. Här är resultatet


Glossybox

Glossybox är mitt sätt att unna mig på. En prenumeration kostar 139 kr i månaden och då får man 5 produkter inom skönhet, naglar, hudvård och hårdvård ibland får man även bonusprodukter. Jag brukar resonera som så att om man är nöjd med minst en produkt i boxen så har det lönat sig eftersom att den är så billig. Kika på www.glossybox.se


Vardagsmakeup

En av mina favoriter. Enkelt och snyggt.


Fina <3


Wet & wild

Super snygg palett från wet and wild. Väldigt rikligt pigmenterad. 89 kr på city gross

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/721443/images/2012/pic_4ffce5efddf2b33ea70014e0.jpg" class="image">


Hårförlängning

Före och efter


Vår goding som snart är 6 månader. Jisses vad tiden springer förbi! Såg en ettårig på tv och insåg att det händer ju massor på kommande 6 månader. Så vi pussade och kramade henne lite extra vår lilla guldklimp.


Möhippa

I lördags var det möhippa för min fina vän Jennie. Vi hade super roligt och Jennie är så otroligt avslappnad och tog allt med sådan ro!


Äntligen!!

Funkar appen Så frågan är om man mobilbloggar som en tok?!


RSS 2.0
Blog Widget by LinkWithin