Ledighet

Det är verkligen lätt att vänja sig vid att vara ledig :) men snart är jag tillbaka på jobbet. Bara två månader kvar av full mammaledighet sedan börjar jag jobba lite smått igen.

Marley är verkligen en mysig liten tjej även om hon kan vara lite bångstyrig ibland ;)

Stora tjejen nu hela 54 cm och 4220 g
Det händer inte mycket mer i mitt liv just nu. Vi har fortfarande mycket besök och jag försöker klämma in Julia och Milo så mycket jag kan.

Lustigt hur man kan träffa någon som man gillar att umgås med så mycket som jag gillar Julia :) vi jobbade tillsammans på Call4U 2004 i Ronneby och möttes av en slump hos barnmorskan vid glukosbelastningen i oktober förra året och vips så har jag en kanon fin vän.
Vi var till och med beräknade runt samma datum Julia den 28:e januari och vi den 31:à som bekant så fick ju vi Marley den 19:e och Julia gick över tiden tio dagar tror jag det var :)

Men nu är vi mammakompisar och försöker komma ut och promenera så ofta som möjligt med våra små grisar.
Det har varit en lång dag idag så nu ska jag försöka sova


Mitt hjärta

Det är så enkelt att älska någon så fullständigt!


Fel på kommentarsfältet?

Verkar som att blogg.se har problem med sitt kommentarsfält? Har märkt det på flera bloggar och nu verkar även min vara drabbad. Får maila support helt enkelt :(


Hårda nätter

Vi har ju självklart fått en liten tjej som sover perfekt på dagarna men inte på nätterna så det är bara anpassa sig och sova när hon sover ;)


RSS 2.0
Blog Widget by LinkWithin