My God

Idag är jag verkligen trött
somnade i min älsklings famn en stund och vaknade vid tjugo i tio, dock fortfarande trött!
så blir det när man jobbar konstant utan paus, men har varit en mycket bra dag :)

Imorgon är en ny dag en ny sminkning!

ses då!

Kommentarer
Postat av: Marie

Klickade på rubriken "hår" här till höger och märkte att du tipsat en hel del efter folks frågor. Så jag tänkte haka på om det går bra och fråga jag också. Jag har nämligen ett problem, ett stooort problem.;-)



Jag är blond men får någon form av råttfärgad utväxt. Så jag brukar vilja fixa till den när den är mellan 2,5-3 cm (skulle vilja oftare men mina skandinaviska, fina och tunna strån vill nog helst inte det). Men de senaste gångerna har jag blivit riktigt besviken. Det är nämligen så att när frisören först avfärgat utväxten och sen infärg, så har det blivit gulorannge fläckvis eller tunna slingor av det. Jag vill ha kalla nyanser av blont och absolut inte med gula toner. Men det har blivit som "blobbar" med orangegula fläckar vid främst tinningarna och en del "blödande" slingor av varmt gulaktigt på vissa andra ställen av håret också (i nacken bland annat), så det blir inte så snyggt och inte lätt att dölja när man till exempel har håret i toffs.

Det kan säkert hända sånt här, men det känns så trist när man betalar ungefär 2000:- för klipp och av/infärg som slutar med fläckvis inte alls kalla nyanser. Jag har hört att det dels kan bero på att avfärgningen inte fått verka tillräckligt länge, och att det på de ställena orsakar de oönskade tonerna, eller att det helt enkelt är fel koncentration på blandningen man av och infärgar med.

Tips? Ska man fråga på salonger man kan tänka sig gå till om någon är speciellt duktig på just blonda nyanser och avfärg/infärg/blekning och berätta vad man blivit besviken på tidigare tycker du? Om det är så att frisören inte anser att man kan uppnå önskat resultat, vet att det inte går att få bara kalla nyanser av blont med den behandling man ska göra, vill jag hellre att de säger det direkt, så jag vet vad jag kan förvänta mig eller inte...



Bra blogg förresten, kul med hårdelen främst, saknar bra svenska "hårbloggar". :-)

2009-09-08 @ 09:33:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blog Widget by LinkWithin